Over ons

Intergrow NV is een vennootschap die gestart in 1972. De ganse groep bezit vandaag 7 vestigingen en geeft werk aan 70 medewerkers. De hoofdzetel is gelegen in Aalter en heeft bijhuizen in Kortemark, Sint-Gillis-Waas, Onze Lieve Vrouw-Waver, Lembeek, Bree en Waremme.

Als gespecialiseerd toeleveringsbedrijf in de land- en tuinbouw zijn wij door jarenlange inzet, ervaring en groei, een toonaangevend bedrijf geworden in deze sector. Hoogwaardig technisch advies (bij de klant of op het veld) gecombineerd met een continue opleiding van onze technische medewerkers, zorgt er voor dat onze klanten tevreden kunnen terugblikken op een jarenlange samenwerking. Niet te vergeten zijn onze enthousiaste medewerkers op de binnendienst die de technische medewerkers op alle mogelijke manier bijstaan en die klanten telefonisch begeleiden bij vragen of problemen.

De firma InterGrow NV levert nationaal een zeer breed gamma producten zowel aan land- en tuinbouwers, fruittelers, tuinaanleggers en openbare diensten. Ons assortiment bevat o.a. gewasbeschermingsmiddelen, een uitgebreid aanbod meststoffen, land –en tuinbouwzaden, folies, tuinbouwbenodigdheden, sproeitoestellen, .., en zo veel meer.

Met het oog op een hoge klantentevredenheid proberen wij de nadruk te leggen op een snelle logistieke service. De wensen van de klanten worden hierbij uitdrukkelijk gehoord. Vanuit onze hoofdzetel te Aalter wordt de logistiek gestuurd en worden onze vestigingen bevoorraad. Op deze manier wordt het mogelijk gemaakt de klant zo snel mogelijk te bedienen. “Er snel bij zijn” is immers vaak prioritair in onze sector!

Samenvattend combineert Intergrow NV een concurrentiële prijs met hoogwaardig advies en een vlotte service.

Terug naar boven